ang. induktionshäll IHI 6270 FX

Hej!
Svårigheter att från uppkokt t.ex. vatten dra ner värmen till en jämn temperatur så att vattnet sjuder. Symtomen blir istället den att det slutar koka, sen kokar det upp, sen slutar det koka, sen kokar det upp, o.s.v. Jag vill ha en jämn värme i hällen som gör att jag kan sjuda t.ex. potatisen eller äggen. Varför är det så här? Varför kan jag inte sänka värmen så att jag slipper detta pulserande,,,? Behörig el-installatör har gjort installationen. Installationsdatum 10/8 2017.
// Leif
Leif Byqvist Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Leif, ursäkta sent svar!
    Vänligen ring oss på 0771-252500, (knappval 1) för snabbast hantering och gör en felanmälan. Vi skickar då en tekniker till dig som felsöker din häll.

Martin
  • Har exakt samma fenomen på våran IHI560.
    Vad kom ni fram till?
    Jon Jacobsson
  • Hej Jon

Det behöver inte vara något fel på din häll. Beroende på hur många kastruller, vilken typ av kärl, vilken temperatur som är inställt kan hällen pulsera utan att det för det är något fel.

Med vänlig hälsning
    Carina