ang. induktionshäll IHI 6270 FX

Hej!
Svårigheter att från uppkokt t.ex. vatten dra ner värmen till en jämn temperatur så att vattnet sjuder. Symtomen blir istället den att det slutar koka, sen kokar det upp, sen slutar det koka, sen kokar det upp, o.s.v. Jag vill ha en jämn värme i hällen som gör att jag kan sjuda t.ex. potatisen eller äggen. Varför är det så här? Varför kan jag inte sänka värmen så att jag slipper detta pulserande,,,? Behörig el-installatör har gjort installationen. Installationsdatum 10/8 2017.
// Leif
Leif Byqvist Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Leif, ursäkta sent svar!
    Vänligen ring oss på 0771-252500, (knappval 1) för snabbast hantering och gör en felanmälan. Vi skickar då en tekniker till dig som felsöker din häll.

Martin Cylinda Service

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.