Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Behöver ny knapp till belysning till Cylinda Alliance vit köksfläkt

Hej, jag behöver som sagt nu igen en ny knapp (eller ev. även själva svarta strömbrytaren)  till strömbrytare till belysning till (gamla) Cylinda Alliance vit köksfläkt. Vilken typ av knapp och ev. ny svartströmbrytare jag behöver framgår klart av bif.  foto där även art.nr redovisas. Kan ni vänligen ge mig aktuellt art. nr till din produkt som jag effterfrågar så kan jag hämta den hos ert Cylindakontor i Sollentuna/Rotebro eftersom jag bor i Märsta.
Hälsningar
Karl-Magnus Drake

Kommentarer

 • Hej Karl-Magnus!
  Om du inte vill uppge dina personuppgifter inkl personnr på detta forum, så föreslår jag att du kontaktar oss på 0771-252500 (knappval 1) vardagar 07:45-19:00.
  Glöm inte att leta fram typskylten innan, se länk http://www2.cylinda.se/resurs/Cylinda/Dokument/Sammanstallning_typskyltar_placering_detaljer.pdf 
  Då beställer vi delarna och skickar dem till vår butik i Rotebro eller kanske Arlandastad om du hellre vill hämta dem där.
  Med vänlig hälsning, Martin Cylinda
 • Hej Martin!

  Tack för informationen - jag ringer Cylinda i Sollentuna ang. reservdelen.
  Vad menar du med att jag "måste" uppge mina personuppgifter inkl. mitt personnummer för att emaila er kundsupport. Jag har aldrig tidigare när jag har skickat en vanlig emailförfrågan till ett företag ang. tex behov av en reserdelskomponent till deras produkter behövt uppge mitt personnummer. Det kan ni väl inte lagligen kräva. Det gäller ju bara en högst vanlig reservdelsförfrågan till Cylinda-servicesupport. Jag vill få en närmare förklaring från digang. krav på personnummer vid email-förfrågan. I övrigt tycker jag ni skall kalla min förfrågan för EN FÖRFRÅGA och inte för ett inlägg. Har ni inte en epost-adress som man kan ställa en enkel fråga ang. tex Cylinda-reservdelar utan att koppla ihop min personliga förfrågan med andra personers förfrågan/inlägg?

  Hälsningar
  Karl-Magnus Drake
 • Hej Karl-Magnus
  Visst är det vippbrytaren till lampan du menar? Artikelnumret är i så fall 4326333.
  Du behöver absolut inte uppge några personuppgifter i våra mailkonversationer, utan det är enbart om du vill handla av oss som du behöver det.
  Vill du beställa artikeln är det enklast att du ringer oss på 0771 - 25 25 00 så hjälper vi dig med beställningen. Vi har två betalmöjligheter. Antingen betalar du via kortköp, direkt i telefonen, uppger kortnummer och personnummer. Eller så kan man betala mot faktura, men då görs en kreditupplysning på dig.

  med vänlig hälsning
  Carina Kundserviceagent
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.