Till senaste kommentaren

Cylinda frys - inställning av temperatur

Hej!
Har en fullstor frys från 2013, kan inte hitta instruktionsboken. När man öppnar dörren så blinkar det Sr. Det finns en "Mode" knapp och en "Set" knapp och sedan finns det tre lampor som kan blinka och det gör de nu.
Hur gör jag för att ställa in en temperatur istället för att det blinkar Sr?

Kommentarer

• Hej Ann,

Instruktionsbok finns att tillgå genom att söka på din frys modellnummer här: https://www.cylinda.se/produktsupport

Att det blinkar "Sr" innebär att det är problem med kylsystemet och indikerar att det troligtvis behövs service på produkten. Vi rekommenderar att du läser sektionen för felsökning i instruktionsboken innan du eventuellt går vidare med service.

Ett servicebesök bokar du enklast genom att fylla ut vårt serviceformulär på Cylinda.se: https://www.cylinda.se/bokaservice

Emil Kundserviceagent
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.