Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Cylinda FT352 - Centrifugerade jättefint då den var tom men med tvätt en ren katastrof.

Den hamrar och promenerar, väldigt höga decibel med tvätt i. Vi har satt fast den i väggen för att den inte ska promenera. Vi har också utfört alla ta bort grejer, vi har balanserat fötterna.

EMB Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej, Ursäkta det sena svaret på ditt inlägg men vi har nyligen bytt datasystem och tyvärr drabbats av en del implementeringsproblem vilket bl a medfört långa svarstider på vårt kundforum.

  Låter väldigt konstigt att den vandrar. Det normal är att kunden glömt ta bort de fyra transportsäkringarna bakpå maskinen som gör att trumman inte kan snurrar rätt, då hoppar den och låter mycket. Balansering med hjälp av vattenpass är en annan bra åtgärd. Om inte detta fungerar så bör du kontakta vår service via hemsida eller telefon.

  Bengt
 • Ja, tack för svaret. Skruvarna satt kvar så nu har vi avlägsnat dessa. De här som skruvarna sitter inuti, dom liknar knoppar av nåt slag, dom sitter fortfarande kvar - är det OK eller ska jag ta bort dessa också. Själva den långa skruven är alltså borttagen.
  Fortfarande så skakar maskinen lite i början och den hamrar ett par gånger sedan går det bra att centrifugera. Frågan är om de här knopparna ska bort också.

  EMB
 • Hej, Ja du behöver även peta ut bultarnas gummibussningar. Det gör du lättast genom att stoppa tillbaka de långa bultarna en bit in och bända åt sidan samtidigt som du drar bussningen emot dig. Du ska kunna sen in i hålet. Sen följde det med fyra st. plastskydd i bruksanvisningspåsen dessa är till för att täcka hålen (men de har ingen viktig funktion de behövs inte). "Plastknopparna" ligger antagligen fortfarande emot trumman som gör att det gnisslar och skakar lite.

  Va tråkigt att jag inte såg ditt inlägg på vår sida tidigare, då hade vi löst detta snabbt.

  Lycka till

  Hälsningar

  Bengt
 • Ja nu har jag tagit bort bultarnas gummibussningar och jag har också provtvättat, det blev bättre nu, maskinen står kvar på plats, bara i början av centrifugeringen är det lite oljud men när centrifugeringen är igång ordentligt så går den jättefint. Vad som är viktigt är ju att maskinen inte behöver passas hela tiden och nu tycker jag det fungerar, att den väsnas i början av centrifugeringen kan ju kanske vara OK - det står i manualen att 74 dB är det som gäller och det är ju ganska mycket, men vi har tvättmaskinen i källaren så det går att stå ut med.
  Tack så mycket för ert snabba svar.

  EMB
 • Hej, Va skönt att det gick bra för Er. Lycka till framöver med tvättmaskinen.

  Hälsningar

  Bengt
 • Jag undrar om Cylinda FT352 levereras med stickkontakt? Jag tänkte köpa en till sommarstugan.

  Anna
 • Ja, min Cylinda har stickontakt.

  EMB

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy