cylinda kyl/frys

Hej
har beställt cylindaKF 2385N via el Giganten.
Er kundservice säger att det finns display på utsidan av skåpet där man kan se temperaturen i skåpet. hittar ingen display hur kan man då veta vilken temp frysen ha. är det fel på exemplaret?

Kommentarer

• Hej Ritva,

Det stämmer inte att det finns display på skåpet så tyvärr har ni fått fel information.
    Skåpet ser ut som nedan:

På höger sida inne i kylen finns en kontrollpanel som ser ut så här:

I bruksanvisningen på sidan 12 och framåt finns instruktioner om hur temperaturer och inställningar som bör göras.
    Bifogar även bruksanvisningen här nedan om ni inte har den redan.

Med vänlig hälsning

Linda Kundserviceagent
  • Hej Linda ! Tack för ditt svar.  förstår inte hur jag ställer in frysen enl instalatören på ElGiganten så sker det automatiskt. Det finns termostatinställning enl honom gäller de kylen. Var finns frystermostaten för frys. Jag har fått olika temp olika tider allt fr 13 till 23 grader på en term lag lagt in. det står vrid termostaten ( Vilken?)på 4 C under24 tim innan du lägger färsk mat i frysen
    MVH Ritva
    Ritva
  • Hej Ritva,

Det är en kompressor på skåpet och kyl- / frysdelen styrs tillsammans.
    Du ställer in kyldelen och frysdelen anpassas efter denna inställning.
    Kan inte styra dem separat.