Cylinda Triton Trend SV 60

Hej,

Vi har köpt Cylinda Triton Trend SV 60, men snickarna som installerade fläkten har inte följt bostadsrättsföreningens föreskrifter, dvs fläkten har blivit installerad så att motorn driver ut luften direkt i det gemensamma ventilationssystemet.

Vad behöver vi göra?
Har sett att det går att köpa till kolfilter Artikel.nr: 105536 Cylinda KOLFILTER TREND K 225?
Behövs/finns det en kolfiltertillsats till just denna modell?

/R

Kommentarer

• Hej Rebecca

Ja, det är jätteviktigt att man köper rätt fläkt till det ventilationssystem som finns i huset, annars kan det bli tokigt.
    Ja, det ska passa med  kolfilter (se länk)  till din fläkt.