Diskmaskinslucka

Hejsan har en helt ny diskmaskin av modell SV-disk 2R och luckan åker upp drygt 5 gånger under en disk, och måste då trycka ytterst lätt igen luckan så den börjar jobba igen.. har provat sänka hela maskin om de skulle vara att den tar i bänken men hjälper inte,, hur går jag till väga för att lösa problemet???

Kommentarer

• Hej Adam,
    Förutsatt att diskmaskinen är korrekt installerad kan det vara behov för att kontrollera lucklåset. Om det inte har hakat i och låst, öppna luckan. Tryck och håll in knappen för tillvalet Automatisk lucköppning i 15 sekunder. Vänta därefter i 30 sekunder. Stäng luckan. Kontrollera att lucklåset hakar i och låser samt att diskmaskinen startar.

Om det inte hjälper kan det vara behov för att en servicetekniker undersöker diskmaskinen. Du är välkommen att boka ett servicebesök via vår hemsida eller genom att ringa oss på 0771 - 25 25 00.
    Ett servicebesök från oss kostar från 1414:- inkl moms. Då ingår besökskostnaden och 1 timmes arbete. Reservdelar och ytterligare arbetstid kan tillkomma.
    Omfattas din produkt av garanti och felet är garantigrundande blir undersökningen och åtgärd av din produkt kostnadsfri.