DM 250 startar inte

Hej!

Vår Cylinda DM250 har alltid gått som en klocka tills den idag inte vill starta. Alla lampor lyser, det går att välja program och trycka start, men sedan händer inget. Lyssnar man noga så hör man att maskinen klickar och surrar lite direkt efter att man stängt luckan, men sedan blir det tyst och inget mer händer.

Jag försökte hitta vår modell via supportsidan med den fanns inte med i rullistan.

Jag har kontrollerat vattentillförseln och den funkar som det ska.

Kommentarer

• Hej Johan

Utan att felsöka är det svårt att svara på vad som är fel, men det kan vara styrkort eller inloppsventil som felar.
    Vill du boka hem en servicetekniker är du välkommen att ringa oss på 0771 - 25 25 00.
    Ett besök från oss kostar från 1414:-

Med vänlig hälsning
    Carina Kundserviceagent
  • Tack för snabbt svar. Jag ta mig en funderare på om den ska få en till chans...