Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Elektronikproblem Cylinda TT32

Hej, vi har i sommarstugan en toppmatad tvättmaskin TT32, tror av årsmodell 09 el 10. I samband med programinställning med programvredet så stannar inte alltid programmet i display på valt program utan hoppar fram och tillbaka mellan olika program och kan även ställa in sig på tider som enligt instruktionsboken inte finns som förval. Man får då "lirka" på programvredet så ställer den efter ett tag in sig. Maskinen sköljer inte alltid ut vatten och centrifugerar inte alltid heller som förväntat och vi vet inte om det har ett samband men tycker inte vi kan utesluta detta. Vi har vid flera tillfällen dragit ur kontakten och låtit maskinen stå för att "nollställas" men utan verkan. 
Går det att "nollställa" elektroniken på annat sätt eller har ni annat förslag till åtgärd?

Kommentarer

 • Hej Wallin, ursäkta sent svar!
  Nej, tyvärr går det inte att nollställa elektroniken på annat sätt än ni redan har provat. Förmodligen är det fel i styrkortet och det är väl tveksamt om det är lönt att byta kort på en toppmatad tvätt som är så pass gammal. Bara styrkortet kostar drygt 2200:- + moms.
  Med vänlig hälsning, Martin Cylinda


 • TT32 stannar med 10 min kvar. På displayen visas ett duschmunstycke.. Har rensat silen. Förslag???
 • Hej Kerstin

  Det är alltid svårt att svara på vad som är fel utan att felsöka din maskin. Det du kan prova är att ställa vredet på 0 och hålla in start/stopp-knappen en längre stund.
  Inte alls säkert att det hjälper men det är värt ett försök.
  Vill du boka ett servicebesök är du välkommen att ringa oss på 0771 - 25 25 00 eller boka ett besök via vår hemsida: http://www.cylinda.se/bokaservice

  Med vänlig hälsning
  Carina Kundserviceagent

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.