FK 180 Flaskkyl

Hej! Vi har en ny FK 180 som har eco funktion, om dörren inte öppnas inom 3 timmar
går tempraturen upp till 10-11 gr i skåpet.
Skåpet som vi har används till mediciner och får inte överstiga 8 gr under flera timmar.
Går eco funktionen programera bort?
Finns det en manual för programmering?.

Kommentarer

• Hej Fredrik

Jag kan inte se att det går att programmera bort Eco-läget, men jag ska dubbelkolla det och återkommer så snart som möjligt med ett svar.

Vi på Cylinda önskar en Glad Påsk!

Med vänlig hälsning
    Carina Kundserviceagent
  • Jag har samma fråga angående en FK 180.
    Går eco funktionen programera bort?
    Finns det en manual för programmering?.
  • Hej Lars,
    ECO funktionen går inte att programera bort.
    I ECO-läge är inställnings punkten högre än i normalt tillstånd.
    ECO-läget aktiveras genom att trycka på knappen ECO.
    ECO-läget slås också på när dörren inte har öppnats under 3 timmar och släcks vid den första dörröppningen.
    Vi rekommenderar inte att ni har mediciner i skåpet då det är en flaskkyl och inte en medicinkyl.