Fråga angående symbol

Hej,
Skulle vilja veta vad symbolen under centrifugeringshastigheter betyder.

Christer Nyberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Christer,

Symbolen innebär "Fördröjd Sköljning". Skriver med vad det innebär nedan:

Om du inte vill plocka ur kläderna omedelbart efter programmet kan du använda funktionen för fördröjd sköljning för att förhindra att dina kläder blir skrynkliga. Tryck på knappen "Start/Paus" efter det här programmet om du vill tömma ut vattnet utan centrifugering. Programmet återupptas och slutförs efter att vattnet har tömts ut. Om du vill centrifugera tvätten justerar du centrifugeringshastigheten och trycker på knappen Start/Paus. Programmet återupptas. Vattnet töms ut, tvätten centrifugeras och programmet körs klart.

Om du vill läsa och kolla närmare på detta själv så hänvisar jag dig till sida 17 i bruksanvisningen.