Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Frysen håller inte inställd temperatur?

Hej, vår frys har börjat tappa eller höjer temperaturen, den inställda är temp -18?

modell: FST3544/FST3544N

När man tittar ibland så visar den -12 eller -14, den har inte ännu gått ned till -10 där den skall börja larma automatiskt.

Har startat igång den ett antal gånger, stängt av och satt på knappen, och då har den gått tillbaks till -18 eller något lägre -21/-22 för sen höjas igen till runt -12/-14

Kan termostaten var sönder och går den bytas i så fall?