Funktionsvred till spis

Jag har en spis S464-1 KV inköpt 2014. Behöver ett nytt funktionsvred till ugnen. Har ni det i lager? Pris? Hur beställer jag det?

Kommentarer

• Hej Bengt,

Med undantag för programvals-vredet finns samtliga vred på lager i skrivande stund. Du beställer själv reservdelar via vår webshop och betalar med ditt kontokort. Använd sprängskissen på reservdelssidan för att säkerställa att korrekt vred beställs.
    Betalning av reservdel sker via Payex. Vid betalningstillfället behöver du BankID/Mobilt BankID tillgängligt. I vissa fall förekommer även verifiering av köp via sms.
    Behöver du hjälp är du välkommen att ringa oss på 0771 - 25 25 00.