Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hittar inte min kyl/frys EKF 144 någonstans!

Hej ....
Jag har en kyl/frys EKF 144 2003*******o en massa andra siffror .... antagligen e det en så pass gammal produkt som har utgått från sortimentet .... o så e det när man bor o hyr av en hyresvärd som e snål o inte renoverat eller byter ut saker o ting .... jag undrar iaf hur man frostar av frysen i detta komboskåp som funkar som det själv vill o när det vill .... frysen e så full av is nu så får knappt in någon mat !!! ????? Tack på förhand

Kommentarer

 • Hej Maria!

  Avfrostning görs genom att du helt enkelt stänger av kylfrysen helt och hållet genom att dra ur dess kontakt eller genom att bryta strömmen till köket via säkringen.

  Vänligen gör detta när du är hemma och kan ha kylfrysen under uppsikt, eftersom det kan rinna ut ganska stora mängder vatten från en rejält igenfrostad frys.

  Om inte detta hjälper är det nog dags för din värd att (äntligen?) byta ut kylfrysen till en nyare modell. Den är minst 14 år gammal. 😉

  Bästa hälsningar,
 • Hej Maria!
  Om du stänger av skåpet och öppnar frysdörren så brukar det skynda på processen. OBS! Glöm inte badlakan. Bifogar bruksanvisningen i PDF-format.
  Med vänlig hälsning, Martin Cylinda

 • Ohhhh okey tusen tack
 • Lycka till! Med vänlig hälsning, Martin Cylinda

 • Tusen tack alla o ska göra detta idag o hoppas på det bästa .... undrar mest o oroar mig om sakerna som är i kylen ... om dom förstörs ?? Tänker mest eftersom jag även måste stänga av kylen ...... hmm dagen hyresvärden skulle vara så givmild så kommer jag o svimma ... det ena efter det andra går sönder o tex bad jag om handtag till fönsterna för 3 år sedan o har inte fått det än !!! Har fått sätta för hålen då det drar in o samma ytterdörren om blåsten står på mot min framsida ja då snöar det in i lägenheten eller regnar osv ..... har en värmeräkning på över 3000 kr/mån på vinterhalvåret o hyresgästföreningen är inkopplad men ingen händer ..... jag har fått fixa provisoriska lösningar överallt !!!
 • Hej Maria!
  Det var verkligen tråkigt att höra. Vi önskar dig lycka till med hyresvärden.
  Med vänlig hälsning, Martin Cylinda

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.