Hur skall man tolka detta

Diskmaskinen går sönder för andra gången under garantitiden, jag ringer och trycker mig hit och dit. till slut får jag reda på att jag kommer att bli uppringd under dagen då jag är en Elon kund. BRA! men fasiken vad jag bedrog mig, kl 16 ringer jag igen och då skulle jag inte alls bli uppringd utan jag skulle fått ett SMS men det har jag inte, ja jag blev sur som fanken för jag JAG skall höra av mig imorgon, det är väl för tusan inte jag som slarvat på mitt jobb!!!

Katarina Rapportera olämpligt innehåll