Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Inga knappar fungerar på touchskärmen, KF 8185N RF

Hej, jag har precis fått hem en kylfrys KF8185RFN.
 Kyltemperaturen visar 5 grader vilket enligt manualen inte ens ska vara möjligt (2, 4, 6 och 8 grader) och frysdelen står på -18 grader. Även ett grönt "e" är tänt men inget mera.
Vart man än trycker på panelen så händer inget. Frågan är väl om jag gör något fel eller om panelen helt enkelt är trasig?

Kommentarer

 • Hej Thomas!

  Kontrollera vänligen så att inte barnlåset är aktiverat. Det låser displayen helt och skulle kunna förklara beteendet. Håll in den gulmarkerade knappen i cirka 5 sekunder för att inaktivera låsfunktionen. Om det inte blir någon skillnad så testa gärna att dra ur stickkontakten i några minuter och starta upp skåpet på nytt för att utesluta ett tillfälligt program-/mjukvarufel.

  E:et indikerar att ekofunktionen är igång så att skåpet arbetar i det allra mest ekonomiska läget.

  Hjälper ingenting av ovanstående kan det krävas service och då sänder vi hem en tekniker till dig som fixar problemet på plats.

  Kontakta din hyresvärd om du har en för att upprätta en felanmälan. Ett ärende kan annars registreras snabbt och enkelt på vår bokningssida eller så är du varmt välkommen att ringa in till oss på 0771-25 25 00, alla vardagar mellan 07:45 och 19:00.

  Information om garantier och servicevillkor finner du här.

  Hoppas att denna information är till hjälp!

  Med vänlig hälsning,
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.