Kylskåpslist dåligt

Hej,
Kan man köpa nytt kylskåpslist? Är osäker på modellen men kan kolla upp det..

Dörren stängs inte ordentligt. Listen verkar ha tappat form och sitter ej emot helt. Kylen är ca 5 år gammal. Men kvitto finns ej.
Ronnie Utter Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej,
    Du beställer själv reservdelar via vår hemsida och betalar med ditt kontokort.Säkerställ att rätt reservdel beställs genom att söka på skåpets artikelnummer. Det finner du på typskylten inne i skåpet.
     Guide till var du finner typskylten: Cylinda typskyltsplacering

Betalning av reservdel sker via Payex. Vid betalningstillfället behöver du BankID/Mobilt BankID tillgängligt. I vissa fall förekommer även verifiering av köp via sms.
    Behöver du hjälp är du välkommen att ringa oss på 0771 - 25 25 00.