S 864 KVE: Hur får vi bort klisterresterna på spisglaset?

Hej!
Vi tycker cylinda står för kvalité och valde just en ny spis med keramikhäll. På ungsluckan var ett klistermärke som vi tog bort, hur får man bort limmet? Försökt med tvålvatten alt rödsprit men inget fungerar??  Vi har blivit lite besvikna därför att det tar längre tid att få upp värmen på keramikhällen en de gamla vanliga plattorna (cylindaspis 23 år) och lite svårt att hitta rätt templäge. Ugnen fungerar bra enligt förväntningarna

Kommentarer

• Hej,

Vad roligt att ni valt en Cylindaspis!

Jag rekommenderar aceton eller kemiskt ren besnin för att få bort de sista envisa klisterresterna.

Keramikhällar har en annan värmespridning än vanliga plattor eftersom tekniken skiljer sig åt, men jag tror och hoppas att den kommer att tjäna er länge och väl liksom den 23-åriga föregångaren.

Om ni har några frågor eller funderingar angående produkten och dess användning, eller om någon information inte framgår av dess användarmanual, är ni varmt välkomna att ringa oss på telefonnummer 0771-25 25 00. 😀