Torkskåp

Förra månaden inköptes Torkskåp; TS 190 ECO/TS190, freån ELON, Druveforsvägen, Borås.
Tvätt kan ta 2-3 timmar att torka, trots 60 grader ++ och rätt hängd i skåpet. Oftast
ytterligare torktid för sömmar på plagg o dyl.

Detta problem bör ses över snarast. Tidigare torkskåp, som var gammalt var det
inga problem med.

Jarl Segerblom Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Jan,
    Har du provat att ändra inställningen för torrhetsnivå? Titta i bruksanvisningen hur du gör för att "öka på" värmen. Prova att köra på bara timer och se om det blir snabbare torrt, då använder du skåpet på samma sätt som ditt gamla. Är anslutningen ut genom väggen tät nog så det inte blir "spill av luft vilket gör att fuktig luft kommer tillbaka in i skåpet istället för att lämna rummet.

Lycka till

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt inlägg & namn blir synligt för alla.