Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Torktumlare TK700 blir varm på baksidan

Hej,
Vi har problem med att torktumlaren blir varm på baksidan av tumlaren och efter en stund blir den så varm att hela maskinen stänger av sig och displayen slocknar. Maskinen är ca: 4,5 år gammal, men är osäker på hur lång garantitid min maskin har, kan ni återkomma med detta vore jag tacksam.

TK700
TYPE TD60.2C
Art no: 92053450

Kommentarer

 • Hej Erik

  Har du rengjort maskinen överallt du ska rengöra enligt bruksanvisningen?
  Vi har inte 5-års garanti på den modellen, men det är möjligt att butiken där du har köpt maskinen har längre garantitid, då ska det framgå av kvittot.

  Med vänlig hälsning
  Carina Kundserviceagent
 • Hej,

  Jag har rengjort allt som står i bruksanvisningen. Maskinen blir varm på baksidan bara jag sätter i sladden utan att starta maskinen. Varför är det inte 5års garanti på denna maskin? Den är inte speciellt gammal, var en dyrare modell och är svensktillverkad. Om inte den vanliga garantin täcker felet kan det inte täckas av goodwill då problemet verkar unikt och att ni strävar efter att få en nöjd kund.
 • Hej igen.
  Du har som privatperson rätt att reklamera en produkt andra och tredje året efter inköp. Vi kan inte hjälpa dig med någon goodwill utan får hänvisa dig till ditt försäkringsbolag.

  Med vänlig hälsning
  Carina Kundserviceagent

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.