Tryckknappar IM210RF1

Hej,
Har just väntat i telefonkö på plats #1 i 25 minuter och har gett upp. Hoppas ni kan svara denna väg istället.
Sökte på er hemsida efter en tryckknapp till vår mikrovågsugn (se bifogat foto på modell/artikelnummer. Vi har haft den i många år, den fungerar utmärkt och då vi kommer att sälja huset vill vi inte byta alla vitvaror nu, utan bara få den att se ok ut vid försäljning.
Såg att dessa knappar utgått ur sortimentet. Undrar om det finns någon annan motsvarande knapp som vi kan byta ut samtliga fyra knappar med?
Tacksam för svar.
Mvh
Jeanette