Tvätt blir inte torr

Hej!
Har en cylinda torktumlare TVP 5171 och tvätten blir inte torr efter avslutat program.
Har gjort rent alla filter mm.mm och inga felmeddelande visas?
Jimmy andersson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Jimmy,

Det är svårt att avgöra härifrån vad felet beror på. Det som du kan felsöka själv är följande:

Det är tänkbart att det valda programmet inte passade tvättsorten. - Kontrollera skötselråden på kläderna och välj ett lämpligt program för tvätten, eller använd de tidsinställda programmen som komplementering.

• Porerna i luddfiltret har täppts till. - Tvätta luddfiltret med varmt vatten.
    • Filterfacket kan vara blockerat. - Rengör skummet inuti filterfacket.
    • För mycket tvätt har lastats. - Lasta inte torken med för mycket.
    • Tvätten snurras inte tillräckligt. - Centrifugera din tvätt på ett högre varvtal i din tvättmaskin.

Om du testat allt ovan så bör maskinen ses över av en servicetekniker.

Du bokar enklast ett servicebesök via vårt serviceformulär på Cylinda.se eller genom att ringa oss på 0771-25 25 00.