Tvättmaskin FT5074 fungerar ej

Hej

Vår tvättmaskin fungerar inte, den startar och man hör att det är tryck i vattenslangen vid inloppet men det kommer bara in ytterst lite vatten i  maskinen. Den står sedan och "brummar" i några minuter utan att något händer och sedan nollställs programmet igen. Det kommer inte upp någon felkod i displayen.

Vi har rengjort inloppsfiltren i slangen och pumpfiltret. Vi har även kört programmet tömning/centrifugering och då snurrade trumman som den ska.

Maskinen är inköpt i april i år och vi har inte haft några problem med den innan detta.

Vad ska vi göra?

Mvh
Matilda