Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Tvättmaskin tömmer vatten och stänger av sig

Hej,

Jag har en Tvättmaskin FT 5074 som vi hade lite problem med när den var ny för 1,5 år sedan, problemet försvann då för att nu kommit tillbaka igen nyligen. Tvättprogrammet drar igång som vanligt, maskinen fyller på med vatten, men kort efter detta tömmer den ut vattnet igen. När trumman är helt tomt så stänger maskinen av sig helt, direkt, alltså inte som när en tvätt är klar och display fortfarande lyser en stund innan maskinen slår av helt. Kan det finnas en enkel lösning, eller bör vi boka service?

Kommentarer

 • Hej Simon!

  Med lite tur handlar det om ett tillfälligt programfel och då kan en återställning av elektroniken hjälpa. Detta görs snabbt och enkelt genom att låta maskinen stå helt strömlös i några minuter. Tryck på AV/På-knappen några gånger i avstängt läge, koppla in sladden på nytt och starta den igen. Om inte detta hjälper rekommenderas service.

  Ett ärende för hembesök av tekniker kan registreras på vår bokningssida eller så är du varmt välkommen att ringa in till oss på 0771-25 25 00, alla vardagar mellan 07:45 och 19:00. Information om garanti- och servicevillkor finner du på denna sida: http://www.cylinda.se/information/garantiochreklamation.

  Hoppas att detta hjälper dig vidare!

  Med vänlig hälsning,
  Cecilia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy