Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Tvättmaskinen tar in tvättmedel och sköljmedel samtidigt

Hej,
Jag har en Cylinda FT4184D. Vid vissa tvättar luktar det surt om tvätten fast jag använder både tvättmedel och sköljmedel. Har provat att byta sort ett par gånger men problemet kvarstår. Det konstigaste är ändå att det oftast är svart tvätt som luktar illa. I helgen tvättade jag först sängkläder och därefter svart 60°C. Sängkläderna doftar gott men det svarta luktar som om jag kört det i bara vatten.. Nu la jag in en maskin bomull 40°C, tittade ner i tvättmedelsfacket efter ca tre minuter och då hade den tagit in tvättmedlet och nästan allt sköljmedlet, samtidigt då alltså.
Finns det någon lösning?
Hälsningar Cecilia

Kommentarer

 • Hej Cecilia,

  Den sura doften beror troligen på interna beläggningar och det kan lösas genom en grundlig rengöring av tvättmaskinen, dock kan det ha förvärrats på grund av ett programfel som får den att ta in både tvätt- och sköljmedel på samma gång.

  Jag rekommenderar att en tekniker får inspektera den. Kontakta din bovärd om du har en sådan, annars kan ett ärende registreras snabbt och enkelt på vår bokningssida eller så är du varmt välkommen att ringa in till oss på 0771-25 25 00, alla vardagar mellan 07:45 och 19:00.

  Information om garantier och servicevillkor finner du här

  Med vänlig hälsning,
 • Hej,
  Har en Cylinda FT4184D som hittills har fungerat prickfritt. Nu har den börjat låta hemskt under själva tvättdelen. De första minutrarna är det inga problem men en bit in i tvättdelen uppstår ljudet för att sen helt försvinna vid sköljning och centrifugering. Var är mest troligt att felet är?
  Mvh
  Charlotte
  Lotta
 • Hej,
  Det är svårt att svara på vad som är fel på din produkt utan att en servicetekniker har fått göra en felsökning på plats.
  Du är välkommen att boka ett servicebesök via vårt serviceformulär eller genom att ringa oss på 0771 - 25 25 00. Vi har just nu längre väntetider än normalt till vår kundservice på telefon. Vi rekommenderar därför serviceformuläret för att undgå telefonkö.


  Observera att om felet på din produkt inte är ett garantifel enligt EHL:s (Elektriska Hushållsapparat Leverantörer) garantiregler tar vi ut en avgift för servicebesök. Ett besök från våra tekniker kostar från 1414 kr. Garantireglerna hittar du här: EHL:s garantiregler
  Med vänlig hälsning,

  Emil Kundserviceagent

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.