Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vatten kvar i diskmaskinen, vad kan felet vara?

Hej har en Asko/Cylinda Type D/N 20.4

Efter ca 4-5 minuter stoppar maskinen och en av programlamporna blinkar. Vatten står kvar i maskinens botten. Jag har rensat alla rör, avloppet och maskinens avlopps. Gjort rent sil etc. Den pumpar ut vatten och sätter igång som vanligt men sedan slutar den...Vad kan det vara? (Då det inte finns ngn display på den får jag inte upp några felkoder).

Mvh Krister

Kommentarer

 • Hej Krister!
  Det kan vara cirkulationspumpen som lagt av eller elementet eller... det är svårt att säga på avstånd. Vi kan skicka en tekniker som hjälper dig. Ett besök kostar 1414sek inkl. moms och då ingår framkörning och en timmes arbete. Väl på plats får du ett kostnadsförslag. Skulle du anse att det då är värt att reparera, så lagas produkten och en faktura kommer i efterhand. Om du avböjer och i stället väljer att inhandla en ny Cylindaprodukt annullerar vi serviceavgiften i fall du sänder in servicereferens samt kvitto som styrker ert köp till: service@cylinda.se  
  Med vänlig hälsning, Martin Cylinda
 • Hej!
  Jag undrar om det ska vara kvar vatten i avloppsbrunnen när maskinen diskat klart?
  Upptäckte att det stod vatten där när jag rengjorde silarna.
  Mvh
  Christina
 • Hej Christina

  Det ska alltid stå vatten i bottenbrunnen ( i hålet i golvet på maskinen). Vattnet ska aldrig gå upp på golvet när maskinen diskat klart men vattnet i hålet fungerar som ett vattenlås.

  Med vänlig hälsning
  Carina Kundserviceagent

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.